Τρόποι Πληρωμής | Manello Jewellery - Handmade Jewellery Lab

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Το manello jewellery e-shop έχει έδρα στην Ραφήνα, Εθνικής Αντιστάσεως 4.
Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινές και Σάββατο 09:00 – 14:00 και 18:00-21:00 στο τηλέφωνο 2294 115330 / 690 844 8446, e-mail επικοινωνίας [email protected].
Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2294 115330 ή στο e-mail [email protected] ή με sms/viber στο 690 844 8446.

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής. Καλείστε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για κάθε μια αγορά, καθόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικού τρόπου πληρωμής για την ίδια παραγγελία:

Πληρωμή με πιστωτική – χρεωστική κάρτα ή paypal

Mπορείτε για τις συναλλαγές σας να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

To Manello jewellery επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Το κατάστημα μας δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD, PayPal.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση χωρίς επιπλέον χρέωση στα έξοδα αποστολής, αλλά στην περίπτωση που προκύψουν από την τράπεζα πρόσθετα έξοδα συναλλαγής, αυτά επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Alpha Bank: GR2801409700970002002003923
Manganas Emmanouil

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.